ensamhet

jag är inte ensam. jag har en underbar pojkvän, riktigt fina vänner och en otroligt vacker familj. men i hela mitt liv har jag saknat någonting. någonting som är luddigt, vackert, gosigt och älskat. älskat av mig.

jag har i hela mitt liv saknat ett husdjur. ett husdjur som känner igen mig, som ler när den ser mig, som vill hoppa upp och gosa i min famn. men min allergi har satt stopp för detta. jag vill vill vill vill  vill ha ett husdjur. ett marsvin eller hamster skulle räcka, men jag vill ha ett riktigt husdjur. sedan 17 år tillbaka, har jag försökt med vandrande pinnar, fiskar, grodor och en sköldpadda. men jag saknar ett ludddigt vackert djur.

så, det jag vill fråga. är det någon som vet ett djur som fungerar för mig?

Kommentarer
Postat av: sarah

en katt! katter funkar för alla. så underbara.

2009-12-07 @ 19:56:55
URL: http://parabola.blogg.se/
Postat av: V

oh, I wish. Men mor min klarar inte ens av allergikatter, den mjukisen..

2009-12-07 @ 20:30:12
URL: http://frokenrundberg.blogg.se/
Postat av: Siri

Min mormor är dödligt allergisk mot pälsdjur, men hon har två söta fina pudlar som ser ut som två små luddiga får. Även jag är lite allergisk och jag klarar av dem alldeles utmärkt. Om du vill kan du följa med på en promenad med hundarna och kolla om du klarar av. De är så söta!

2009-12-08 @ 08:35:45
URL: http://multiplikation.blogspot.com/
Postat av: Annamie

en nakenhund !!! den är inte så luddig, men om man sätter på den en liten päls av ludd så funkar det... då kan det bli som ett litet får...

2009-12-08 @ 12:27:28
Postat av: Hanna

um, mitt ex hade också en hund som såg ut som ett får som tydligen var en allergihund. Det kanske är lite väl stort att skaffa hund, men det är något som funkar i alla fall. Otroligt söt var den, annars skulle ju en islandshäst slå det mesta. Synd bara att de inte får plats i en lägenhet lr hus.

2009-12-12 @ 19:19:36
URL: http://comeda.blogg.se/
Postat av: Natalie

Vi har marsvin och det fungerar även fast pappa är allergisk, kanske funkar för dig med? :O puss!

2009-12-19 @ 19:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0