My dear Bridget


Min tanke var att skriva en dikt om hösten, om vindarna och alla höstens färger. Men efter flera försök med lika många misslyckanden började jag skriva en text om de misslyckade dikterna med citat à la Bridget Jones

Och sen slogs jag av min kärlek till Bridget. Fina, sköna, underbara Bridget Jones. Hur många tjejkärlekar jag än har, så vinner Bridget över alla dessa vackra fina gamla filmstjärnor. Bridget Jones existerar inte, hon är en fiktiv karaktär (vilket jag sörjer enormt mycket), men ack så fin.

Någon gång i mitt liv önskar jag vara Bridget. Känna desperationen växa i min kropp, sitta ensam på julafton och dricka mig full, ha världens finaste vänner (=behålla de jag redan har), spana in den ursnygga chefen (och sen lyckas ligga med honom trots megatanttrosor!), vara enormt klantigt på alla sätt och vis (check!) och bara ha ingen stil alls. Jag längtar till de dagarna. Om ni, de vänner jag pratar med dagligen, märker att jag skrattar till för mig själv eller väntar lite med att svara på en fråga, så är det troligtvis för att jag tänker på vad Bridget Jones hade sagt.

Jag älskar Bridget Jones


Kommentarer
Postat av: annamie

älska älska älska älska bridget jones.

2009-10-09 @ 13:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0