Håkan Hellström

Allting började med håkan hellström. vi satt i ett ljust vardagsrum med utsikt över globen och NK-skylten. håkan sattes på och vi började diskutera skivomslag och hur han var och hur han hade utvecklats. jag tror vi inte hade samma åsikter angående hans första skiva.

 

andra gången vi sågs var på en håkan hellström-signering. du gick förbi, gick längre bak i kön tillsammans med dina vänner. jag hade på mig kläder med mycket färger, du hade randiga jeans och stort mörkt hår. efter en timme så vågade du dig fram. du fick sitta bredvid mig och min vän. vi satt i timmar och pratade om håkan hellström. efteråt, efter en helveteslång väntan på en liten fluga från en stor människa, så sprang jag in i din famn och höll om dig hårt.

 

efter det bestämde vi att köa till nästa konsert. vi anlände en sen vårnatt, med våra vänner. vi sov tätt intill varandra, höll varandra varma. hela dagen satt vi och lyssnade, som kanske redan förstått,på herr hellström. på kvällen, när konserten närmade sig, så sjöng vi högt i kör. under konserten tog du tag i min hand. Under låten "Nu kan du få mig så lätt", under den exakta raden "och jag vågade aldrig hålla din hand". Det blev vår låt. Den var, precis som vi, magisk och vacker.

 

Någon månad senare blev vi tillsammans. På en parkbänk, på skansen, spelade han. Vi blev tillsammans under första kyssen, samtidigt som håkan sjöng "kär i en ängel". sedan dess var vi oskiljaktiga. varje gång jag var på en konsert och hörde vår låt så grät jag. den var speciell, precis som vi är.

 

nu, för några dagar sedan, såg jag håkan och visste att du stod någonstans i publiken och kände detsamma för mig, som jag kände för dig. Låten var vacker, men förändrad. Den klingade inte lika vackert, det var någonting som inte stämde. 

 

igår låg vi i din säng. du sjöng håkan och jag grät. du sjöng någon vacker låt, och jag visste att det alltid kommer vara Vi, även fast Vi inte existerar i samma form som Vi har gjort. Men Vi, du och jag, jag och du, kommer alltid finnas kvar och jag kommer aldrig glömma det vi haft, har och kommer att ha.

Jag älskar dig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0