perfekt

jag är en perfektionist. allt i mitt rum ligger i prydlig ordning och även fast mina lådor är fulla med skit, så syns det inte. det är gömt, dolt. nu. nu ligger rummet täckts med kläder, väskor, tidningar. imorse gick jag hemifrån med obäddad säng. det har jag inte gjort på år. det enda som finns kvar är en blomvas. mamma ställde in den igår, prydligt vid min säng. blommorna är rosa. men vad spelar det för roll?

 

min sköldpadda betyder så mycket för mig. monsieur är min ängel, min lilla vän som alltid finns där. dessutom ger han mig inga svar, och jag kan prata hur mycket jag vill med honom. ofta övar jag min franska med honom, säger att han är söt och frågar om han vill bada. idag glömde jag honom. glömde tända hans lampa, glömde prata med honom och låta han höra min röst. jag bara gick. när jag sen kom hem visste jag att han behövde badas, men struntade i det. men vad spelar det för roll?

 

jag försover mig aldrig. under min högstadietid gjorde jag det två gånger. idag vaknade jag upp och låg kvar. i ungefär en halvtimme. men vad spelar det för roll?

 

jag somnar aldrig på dagen. det går inte för mig, jag är för rastlös och har för mycket på gång konstant. mina tankar gjorde mig utmattad, så jag lade mig ned i soffan (vilket jag heller aldrig gör). och sov. jag sov i 5 timmar. djupt, utan att märka att min mor kom hem. men vad spelar det för roll?

det är ljust ute, höstens vind klingar fint i mina öron. 

min monsieur mår bättre, han tittar nu, vandrar runt, äter, gosar.

jag kan lyssna på alla mina låtar, alla är lika underbara som de var förut.

igår såg jag förtjusande och vackra par på stan, och numera gör de mig glada.

att strunta helt i träning gör mig lycklig, det är bara jag som bryr mig. 

jag mår bra nu.

jag klarar av detta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0